Cykelparkering


Køb nøglekort til cykelparkering

Du kan du parkere din cykel i et aflåst område lige ved stationerne i Sakskøbing og Fredensborg. Læs her hvordan du køber nøglekort.

 

Vilkår og priser

Det koster 20,- kr. (inkl. moms) pr. måned at have cyklen parkeret trygt og sikkert i vores aflåste cykelparkeringer. Beløbet skal betales forud (for antal måneder frem til 30. april, da koden til nøglekortene fornyes hvert år den 1. maj). Se tilmelding m.m. nedenfor.  

Ud over lejen betales et engangsbeløb for nøglekort på 100,- kr. (inkl. moms). Dette engangsbeløb betales ikke tilbage, men giver ret til udlevering af nyt kort til cykelparkeringen på de nævnte stationer ved betaling af ny lejeperiode.

Der refunderes ikke lejebetaling for de måneder, der ikke benyttes. Vi erstatter ikke kort, der bliver væk. Er dit kort blevet ødelagt, så kan du aflevere det til os, så sender vi et nyt, uden at det koster noget.

Parkering af cykel sker på eget ansvar og Lokaltog er uden ansvar for eventuel hærværk og tyveri.

Ovenstående vilkår accepterer du, når du bestiller og betaler nøglekort eller leje. Du betaler enten på konto nr. 3543 4319800298 eller via MobilePay på nr. 766749. Husk, at skrive dit nøglenummer på betalingen. Hvis du ikke har et nøglekort, så skriv ”cykelparkering”. Hvis du glemmer at skrive på betalingen kan din adgang til cykelparkeringen blive forsinket.

 

Sakskøbing Station

Du bestiller nøglekort ved at udfylde formularen "Bestil nøglekort" her på siden.

 

Fredensborg Station

Nøglekort kan kun købes i Lokaltogs salgssted på Fredensborg Station. Se åbningstid her.

 

Bestil nøglekort

Aftale mellem Lokaltog og indehaver af nøglekort til cykelparkering ved Sakskøbing Station: 

 

Fredensborg Station

Nøglekort kan kun købes i Lokaltogs salgssted på Fredensborg Station. Se åbningstid her.