Nyheder

 

 

15. september 2020

Driftsdirektør stopper i Lokaltog A/S

Lokaltog A/S overtager med udgangen af i år driftsansvaret mellem Roskilde og Køge. Samtidig skal Danmarks største lokalbaneselskab i de kommende år forny infrastruktur og indkøbe nyt og mere klima- og miljøvenligt materiel. Derfor ændrer Danmarks største lokalbaneselskab nu i sin direktion. 

Læs mere

 

29. april 2020

Nu bliver det nemmere at skifte mellem bus og tog på Melby Station

Det skal være nemmere for de knap 150.000 årlige rejsende til og fra Melby st. at skifte mellem bus og tog. Derfor har Lokaltog sammen med Movia besluttet at frigøre plads til et mere nutidigt stationsområde. Det indebærer, at den udtjente stationsbygning på Melby Station fjernes.

Læs mere

 

15. april 2020

Lokaltog udvider direktionen

Processen med at finde en ny direktør er nu afsluttet, og fra juni 2020 tiltræder Lars Wrist-Elkjær derfor som ny administrerende direktør i Lokaltog A/S. Lars Wrist-Elkjær er 50 år og kommer fra en stilling som administrerende direktør i Aviator Denmark A/S.

Læs mere

 

4. december 2019

Direktionen skal udvides i Danmarks største lokalbaneselskab

Lokaltog A/S overtager med udgangen af næste år driftsansvaret mellem Roskilde og Køge. Samtidig skal Danmarks største lokalbaneselskab i de kommende år forny infrastruktur og indkøbe nyt og mere klima- og miljøvenligt materiel. Derfor udvider selskabet nu sin direktion. 

Læs mere