Nyheder

 

 

10. november 2021

Lokaltog skifter køreplaner i december 

For de fleste strækninger er der tale om småjusteringer i forhold til tidligere. Enkelte strækninger har lidt større ændringer i vente. Blandt andet indvier vi Trollebakkerne, en ny station på Gribskovbanen. Og Lollandsbanens nye køreplan træder i kraft 6. december. Alle øvrige gælder fra 12. december.

Læs mere

 

16. juli 2021

Du kan du nøjes med én billet til Lokaltog og Sommerland Sjælland

Igen i år er det nemt at tage en tur i Sommerland Sjælland med Lokaltog. Man kan nemlig nøjes med at købe en kombi-billet, der giver adgang til den store forlystelsespark Sommerland Sjælland ved Nykøbing Sjælland og samtidig er rejsen frem og tilbage med Lokaltog betalt.

Læs mere

 

18. juni 2021

Lokaltog udskifter dieseltog med klimavenlige batteritog

20 togsæt på lokalbanerne på Sjælland står foran en udskiftning. De gamle tog skal erstattes med 18 nye klimavenlige batteritog.

Læs mere

 

15. marts 2021

Kundernes tilfredshed med Lokaltog stiger for tredje år

Lokaltog har meget tilfredse kunder. Den årlige undersøgelse af kundernes opfattelse af forholdene på stationer og i tog, viser at tilfredsheden er steget til 4,07. I 2019 var den generelle tilfredshed 4,00 og i 2018 var tallet på 3,99.

Læs mere

 

11. december 2020

Rejsende på Østbanen får kortere rejsetid og direkte tog til Roskilde

Region Sjælland overtager ansvaret for togstrækningen mellem Køge og Roskilde fra staten. Det sker 13. december i år. Her overtager det regionale baneselskab, Lokaltog A/S, nemlig driften og forlænger den nuværende Østbane helt til Roskilde.

Læs mere

 

4. december 2020

Lokaltog skifter køreplaner søndag 13. december 

For de fleste strækninger er der tale om småjusteringer i forhold til tidligere. Enkelte strækninger har lidt større ændringer i vente. Størst er ændringerne på Østbanen som følge af at Lokaltog overtager driften på strækningen Køge-Roskilde.

Læs mere

 

15. september 2020

Driftsdirektør stopper i Lokaltog A/S

Lokaltog A/S overtager med udgangen af i år driftsansvaret mellem Roskilde og Køge. Samtidig skal Danmarks største lokalbaneselskab i de kommende år forny infrastruktur og indkøbe nyt og mere klima- og miljøvenligt materiel. Derfor ændrer Danmarks største lokalbaneselskab nu i sin direktion. 

Læs mere

 

29. april 2020

Nu bliver det nemmere at skifte mellem bus og tog på Melby Station

Det skal være nemmere for de knap 150.000 årlige rejsende til og fra Melby st. at skifte mellem bus og tog. Derfor har Lokaltog sammen med Movia besluttet at frigøre plads til et mere nutidigt stationsområde. Det indebærer, at den udtjente stationsbygning på Melby Station fjernes.

Læs mere

 

15. april 2020

Lokaltog udvider direktionen

Processen med at finde en ny direktør er nu afsluttet, og fra juni 2020 tiltræder Lars Wrist-Elkjær derfor som ny administrerende direktør i Lokaltog A/S. Lars Wrist-Elkjær er 50 år og kommer fra en stilling som administrerende direktør i Aviator Denmark A/S.

Læs mere

 

4. december 2019

Direktionen skal udvides i Danmarks største lokalbaneselskab

Lokaltog A/S overtager med udgangen af næste år driftsansvaret mellem Roskilde og Køge. Samtidig skal Danmarks største lokalbaneselskab i de kommende år forny infrastruktur og indkøbe nyt og mere klima- og miljøvenligt materiel. Derfor udvider selskabet nu sin direktion. 

Læs mere