Du kan du nøjes med én billet til Lokaltog og Sommerland Sjælland

 

Igen i år er det nemt at tage en tur i Sommerland Sjælland med Lokaltog. Man kan nemlig nøjes med at købe en kombi-billet, der giver adgang til den store forlystelsespark Sommerland Sjælland ved Nykøbing Sjælland og samtidig er rejsen frem og tilbage med Lokaltog betalt.

 

Mange af os vælger sikkert igen i år at tilbringe sommerferien under de danske himmelstrøg, og en tur med Lokaltog til Sommerland Sjælland er en oplevelse for hele familien.

 

Lokaltog og Sommerland Sjælland fortsætter samarbejdet, så man også i år kan købe en billet, der giver adgang både til rejsen med Lokaltog og entreen til Sommerland Sjælland, så bilen kan blive derhjemme og alle kan slappe af også på turen frem og tilbage. Trinbrættet er placeret i selve Sommerland Sjælland, så det kan ikke blive nemmere. Kombi-billetten findes i to udgaver: Entrébillet inkl. transport med Odsherredsbanen og Movia, og entrébillet inkl. transport med Odsherredsbanen, prisen er den samme for begge billetter: 269 kr. pr. person (fra 3 år) og kan købes i perioden 13. maj til 12. september.

 

”Det skal være nemt og enkelt at komme rundt i sommerlandet med Lokaltog, og derfor er vi glade for samarbejdet med Sommerland Sjælland om en billet til flere oplevelser. Vi håber, at mange kunder vil få glæde af denne løsning i sommermånederne,” siger Anne Frydendahl, kundechef i Lokaltog. 

 

Sommerland Sjælland inviterer til mange særarrangementer i løbet af sæsonen, hvor man bl.a. kan opleve brandbiler eller rovfugle i forlystelsesparken, komme med på en rejse tilbage i tiden på en dag fyldt med gammeldags lege, udfordre familien i Sommerland Games og meget mere. Så der er mange anledninger til at tage en tur med Lokaltog til Sommerland Sjælland.

 

”Det er en helt fantastisk mulighed for os at kunne tilbyde til vores gæster. Både det at vi har vores helt eget stop på Odsherredsbanen midt i parken, men også samarbejdet med Lokaltog om kombi-billetterne. Så kan det næsten ikke blive nemmere at tage toget i Sommerland Sjælland,” fortæller direktør, Kåre Dyvekær.

 

Det særlige sommerstop i forlystelsesparken kommer også de mange medarbejdere i Sommerland Sjælland til gode, når de skal til og fra arbejde. Toget stopper på Sommerland Sjællands station hele sæsonen, man skal blot huske at trykke på stopknappen i toget og på perronen, når man skal af og på toget.  

 

 

Fakta

  • Billetten, som både giver adgang til transport med Lokaltog og indgangen til Sommerland Sjælland, kan købes på Sommerland Sjællands hjemmeside: https://sommerlandsshop.dk/da/products/category/entre-med-transport
  • Billetten kan købes i perioden 13. maj til 12. september.
  • Prisen er 269 kr.
  • Billetten gælder for det antal personer, den er købt til, og kun på den valgte dato.

 

Sommerland Sj standsningsted