Nu kører vi
helt til Roskilde


Fra 13. december 2020 kører Østbanen helt til Roskilde

 

Hvad betyder det for kunderne? 

Region Sjælland har, fra 13. dec. 2020, overtaget ansvaret for driften af strækningen Køge-Roskilde efter staten. Det betyder at det fremover bliver Lokaltog, der vil sikre transporten for kunderne og ikke længere DSB. 

Lokaltog har længe forberedt overtagelsen og vi glæder os til at køre med både nye og gamle kunder - nu helt til Roskilde. 

Køreplanen er blevet til i tæt samarbejde med DSB, og resultatet er blevet et godt produkt, med gode korrespondancer i Køge, også for de kunder, der nu skal skifte tog for at komme mod Næstved. 

For kunderne fra Faxe Ladeplads henholdsvis Rødvig til Roskilde reduceres rejsetiden markant.

Køreplanen byder dernæst på senere aftenafgange, så man nu kan komme hjem fra Roskilde efter midnat. Det bliver også muligt at komme senere fra Rødvig og Faxe Ladeplads mod Roskilde.

Mellem Køge og Roskilde byder den nye køreplan på en forlængelse af halvtimesdriften på hverdage med et tog i hver retning. Før sluttede halvtimesdriften mod Køge med afgangen kl. 17.59 og fremover slutter den kl. 19.07 hvorefter der køres hver time helt frem til kl. 1.07. Der er således også indsat et ekstra aftentog. Sidste tog fra Roskilde var førhen kl. 23.59. 

Velkommen i Lokaltog - vi glæder os til at køre for dig

Ny kunde hos Lokaltog?  Få svar på dine spørgsmål her: 

 

 

Læs mere om overtagelsen her.

Se med her, hvor adm. direktør Lars Wrist-Elkjær, den 13. december 2020 sender indvielsestoget afsted fra Hårlev mod Roskilde: 

 

 

Find pressefotos fra dagen her.